Livrare & Achitare

Livrare

Pentru cumpărarea unui nou telefon mobil, laptop sau articole gaming  ACCENT.md pune ACCENT pe o livrare RAPIDĂ, SIGURĂ și practic GRATUITĂ,
asta înseamnă că indiferent de suma produsului selectat, noi ți-l livrăm acasă. 

Apropo, dacă faci comanda dimineața, curierul ajunge la tine în aceeași zi. Dacă ești din altă localitate decât Chișinău, livrarea durează de la 1-3 zile. 

Iar dacă vrei să te asiguri că produsul tău preferat nu va fi cumpărat de alt client, plasează comanda online și ia-o offline când îți este convenabil.
Livrarea se efectuează pînă la scara blocului.

Achitare

 

Internet magazinul ACCENT.md îți oferă cele mai optime modalități de plată: NUMERAR, CARD BANCAR, TRANSFER și Achitare în CREDIT . Unele produse pot fi cumpărate în CREDIT 0% 

NUMERAR - achitarea se face după primirea produsului la domiciliu. 

CARD BANCAR - Dacă ai un card bancar, nu este o problemă pentru noi, încât curierul vine cu un terminal mobil direct la domiciliu. Poți folosi orice card bancar de tip VISA sau MasterCard. 

TRANSFER - acest serviciu este destinat persoanelor juridice, astfel puteți transfera banii pentru un telefon sau laptop pe contul nostru bancar, pentru îndeplinirea acestei funcții vom avea nevoie doar de rechizitele bancare a persoanei juridice.

CREDIT - Te bucurăăăăm și la capitolul dat, poți cumpăra produsele ACCENT în rate % pînă la 12 luni, iar la unele produse putem oferi chiar și CREDIT cu 0% dobândă ( de la 3 până la 12 luni ). Alege opțiunea perfectă pentru tine, iar consultanții noștri te vor contacta imediat pentru a-ți da detalii despre produs și politica de confidențialitate. 

Dorim să vă informăm despre cele mai recente promoții și evenimente interesante