FAQ

Livrarea

Cum se face livrarea?
Pentru cumpărarea unui nou telefon mobil, laptop sau articole gaming nu mai este necesar să ieși din casă, pentru că în 2020 cumpărăturile online au devenit o salvare, ACCENT.md pune ACCENT pe o livrare RAPIDĂ, SIGURĂ și ABOSULT GRATUITĂ, asta înseamnă că indiferent de suma produsului selectat, noi ți-l livrăm acasă. Apropo, dacă faci comanda dimineața, curierul ajunge la tine în aceeași zi. Dacă ești din altă localitate decât Chișinău, livrarea durează de la 1-3 zile. Iar dacă vrei să te asiguri că produsul tău preferat nu va fi cumpărat de alt client, plasează comanda online și ia-o offline când îți este convenabil.
Cât mă va costa livrarea la domiciliu?
Livrare ACCENT.md este ABOSLUT GRATUITĂ indiferent de prețul cumpărăturii.
Ce produse găsesc la voi ?
Magazinul ACCENT.md dispune de o gamă foarte largă de produse printre care: telefoane mobile, laptopuri, monoblocuri, produse pentru gaming etc. iar gadgeturile aparțin brandurilor faimoase precum: Nikon, Panasonic, AEG, Toshiba, Lenovo, Acer, etc
Pot procura în credit?
Da, politica de preț al magazinul ACCENT oferă posibilitatea de a fi cumpărat un produs în credit cu 0% dobândă până la 12 luni.
Faceți livrare toată Moldova?
Da, livrăm în toate localitățile din R.Moldova
Mă ajutați cu setarea produsului?
Atât consultanții, cât și curierii sunt specialiști în industria gadgeturilor, astfel la procurarea unui produs ei vă pot ajuta la setare.

Plata

Cum pot achita?
Internet magazinul ACCENT.md îți oferă cele mai optime modalități de plată: NUMERAR, CARD BANCAR, TRANSFER și Achitare în CREDIT . Unele produse pot fi cumpărate în CREDIT 0%
NUMERAR - achitarea se face după primirea produsului la domiciliu.
CARD BANCAR - Dacă ai un card bancar, nu este o problemă pentru noi, încât curierul vine cu un terminal mobil direct la domiciliu. Poți folosi orice card bancar de tip VISA sau MasterCard.
TRANSFER - acest serviciu este destinat persoanelor juridice, astfel puteți transfera banii pentru un telefon sau laptop pe contul nostru bancar, pentru îndeplinirea acestei funcții vom avea nevoie doar de rechizitele bancare a persoanei juridice.
CREDIT - Te bucurăăăăm și la capitolul dat, poți cumpăra produsele ACCENT în rate % pînă la 12 luni, iar la unele produse putem oferi chiar și CREDIT cu 0% dobândă ( de la 6 până la 12 luni ). Alege opțiunea perfectă pentru tine, iar consultanții noștri te vor contacta imediat pentru a-ți da detalii despre produs și politica de confidențialitate.
Dacă doresc să schimb produsul, cum o fac?
Pentru a putea schimba sau returna marfa ai nevoie de cec și în decurs de 14 zile poate fi făcută modificarea la oficiu pe str. Armeneasca 30 .
Ce presupune asigurarea și cât este valabilă?
Dispunem de 2 pachete de asigurare - achiți cu 10% mai mult din suma produsului și primești garanție pe 12 luni în cazul deteriorării sau inundării gadgetului sau achită 15% din suma produsului și ai aceleași beneficii + schimbul în cazul furtului de gadget
Pot să îmi asamblez un PC după parametrii doriți ?
Da, consultații noștri sunt dispuși să ajute fiecare client.
Dorim să vă informăm despre cele mai recente promoții și evenimente interesante